Wat bied ik?

Of het een bijeenkomst organiseren is in eigen beheer, een social media workshop geven of als accountmanager een tijdelijk project invullen, ik vind het allemaal leuk! Ik ben sterk in organiseren, netwerken en zaken voor elkaar krijgen! Helder communiceren en integriteit vind ik belangrijk. Ik zit vol ideeën en denk graag mee over ingewikkelde vraagstukken. Wil je weten wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen periode? Bekijk op Linkedin welke projecten ik uitgevoerd heb. En twijfel je of ik iets wel of niet kan? De oplossing is gewoon even bellen: 06-53492125 of een bericht sturen via het contactformulier!

2b2a827
Marianne Smeets, schrijft met passie teksten over voeding, gezondheid en zorg
“Basma is een ondernemende vrouw vol creatieve ideeën. De Dutch Nutrition Speakers en haar nieuwsbrief voor diëtisten op het gebied van tech, gadgets en nieuwe media zijn daar mooie voorbeelden van. Haar rustige, maar doortastende manier van werken maken haar een prettig persoon om mee samen te werken!”
3f28d13
Richard Langerak, Senior Program Manager at Mediq
“Basma heeft gedurende een aantal maanden een belangrijke rol vervuld in mijn team, dat verantwoordelijk was voor de uitrol van een zorgprogramma bij Mediq Apotheken. Zij heeft apothekers op een professionele manier begeleid en maakte indruk door haar rustige, maar heldere manier van communiceren. Haar openheid en eerlijke uitstraling zorgden ervoor dat ze apothekers aan zich kon binden. Ik ben erg tevreden over haar aanpak en het bereikte resultaat!”
0963e93
Nicole de Roos, Human Nutrition and Health researcher
“Basma is zeer correct en zorgvuldig in haar communicatie en zorgt voor een juiste en plezierige afhandeling van afspraken. Ze wist goed een brug te slaan tussen de academische wereld en de diëtist in het werkveld door het organiseren van workshops en scholing.”